Despre noi

Sc Diablos Computer Srl s-a infiintat in anul 2003 .Din anul 2004 suntem importatori directi de Calculatoare second hand, Monitoare lcd tft second hand, imprimante laser second hand, servere second hand, componente pc second hand, laptopuri second hand.

Eforturile noastre se concentreaza pe satisfacerea si fidelizarea clientilor, deoarece consideram ca cea mai buna carte de vizita sunt clientii care ne recomanda si care revin la noi cu incredere.

Din anul 2008 Sc Diablos Computer Srl isi desfasoara activitatea intr-un magazin modern situat in zona Constantintin Brancoveanu sector 4 avand la dispozitie 300 mp pentru showroom calculatoare second hand , de prezentare a produselor aflate in depozitul calculatoare second hand.

Departamentul Vanzari

Este departamentul care se ocupa de preluarea, procesarea si finalizarea comenzilor pentru vanzari calculatoare second hand , vanzari monitoare second hand, vanzari laptopuri second hand, vanzari servere second hand, vanzari monitoare lcd tft second hand si multe alte produse si componente second hand . Membrii acestui departament asigura asistenta tehnica clientilor pentru alegerea optima a produselor.

Departamentul de Service/Tehnic, Conditii de garantie

Toate produsele comercializate pe acest site sunt importate de firma noastra si ca atare garantia pentru toate produsele achizitionate de la noi beneficiaza de garantie pe loc. Ce inseamna acest lucru? Veniti cu produsul, constatam defectul reclamat si il schimbam pe loc cu acelasi produs sau oricare altul aflat pe stoc dorit de dvs ( cu diferenta de pret calculata conform preturilor afisate pe site la momentul efectuarii garantiei).

Pentru clientii din provincie garantia se face la sediul firmei.Ce inseamna acest lucru: ca produsele trebuie trimise pe cheltuiala clientului la noi la sediu urmind ca noi sa suportam cheltuielile cu returul daca solicitarea de garantie a fost intemeiata. Daca clientul (din provincie care trimite coletul cu un curier) solicita nejustificat garantia(defectul reclamat nu este constatat) va suporta si cheltuielile cu returul produsului. Deasemenea acceptam returul produselor cumparate de la noi conform legii dar numai si numai la sediul nostru :adica clientul care doreste acest lucru va trebui sa aduca produsul la noi la firma impreuna cu factura si bonul fiscal sau sa le trimita pe cheltuiala lui la sediul nostru cu un curier, urmind ca noi sa returnam banii integral imediat ce primim produsul.

Toate produsele de pe acest site sunt refurbished sau second hand. Site ul este actualizat zilnic . Vindem sisteme second hand brand cum ar fi calculatoare second hand Dell , sisteme second hand Ibm , calculatoare second hand HP .Deasemenea firma noastra se ocupa cu vanzari laptopuri second hand dell , laptopuri second hand ibm , laptop second hand fujitsu siemens , laptopuri hp.

Cu o mare experienta in domeniul IT&C, Sc Diablos Computer Srl a dat dovada de seriozitate fata de clientii sai, echilibru pe piata de profil si profesionalism. Avand o echipa unita si dornica de a face treaba cu adevarat, Sc Diablos Computer Srl a ajuns intr-un punct in care isi doreste sa devina puternic pentru a ajunge in topul magazinelor online de IT&C. Avantajul nostru consta atat in experienta acumulata de-a lungul anilor dar si a unui magazin calculatoare second hand Bucuresti prin care clientii au posibilitatea de a vedea produsul inainte de a-l achizitiona.